GELECEĞİMİZE IŞIK TUTANLAR PROJESİ - YAZAR BULUŞMASI

Okulumuz; tanıtım günleri, ziyaret, yazar etkinlikleri gibi kültürel etkinlikler düzenleyerek, öğrencilerimize farklı dünyaların kapılarını açmayı ve onların gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda, ünlü yazar Enes Okutan okulumuza konuk oldu ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Okulumuza gelen bir yazarı ağırlamak ve onunla doğrudan etkileşimde bulunmak, öğrencilerimiz için oldukça önemli bir deneyimdi. Öğrencilerimiz, ellerindeki kitapları Enes Okutan'a uzatarak imzalatma fırsatı buldu. Bu sırada, öğrencilerimiz yazarımızla da biraz sohbet edebilme fırsatı yakaladılar. Her bir öğrenci, merak ettikleri soruları sormak ve yazarımızın deneyimlerinden güzel bir paylaşım yapmak için sırayla fırsat buldular. Yazar, öğrencilerin sorularına sabırla ve ilgiyle yanıt verirken, onlara yazma ve okuma alışkanlıklarının önemini vurguladı. Öğrencilerimiz, yazarla olan bu samimi sohbet sırasında hem eğlendiler hem de kendilerine yeni bir motivasyon kaynağı bulduklarını hissettiler. Bu etkinlik, öğrencilerimizin edebiyata ve yazarlığa olan ilgisini artırdığı gibi, onlara yeni bir perspektif ve düşünme tarzı sunma fırsatı da verdi.

Atam İlkokulu olarak sevgi ve edebiyat dolu günler diliyoruz.

01-01-2024

01-01-202401-01-202401-01-2024