projeler

GELECEĞİMİZE IŞIK TUTANLAR

Ock

"Geleceğimize Işık Tutanlar" projesi kapsamında gazeteci yazar Ezgi Çoruk, Atam İlkokulu öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Etkinlik kapsamında Ezgi Çoruk, öğrencilere gazetecilik mesleğinin tanıtımı, mesleğin toplumsal faydaları ve değeri hakkında görüşlerini paylaşmıştır. Soru cevap bölümünde Atam İlkokulu öğrencilerinin sorularına içtenlikle cevaplar vererek söyleşi sona ermiştir.

Katılımları için Ezgi Çoruk'a teşekkür ediyoruz.

Ock

Geleceğimize Işık Tutan Meslekler projesi kapsamında genç yazarımız Enes OKUTAN  okulumuza gelerek öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimize eczacılık mesleğini anlatmak , eczacı olabilmek için neler yapmamamız gerektiğinden bahsedip öğrencilerimizin tüm sorularına sabırla cevap veren   Eczacı Tolganur Genç'e teşekkür ederiz .

Ara

Geleceğimize ışık tutan meslekleri değerli meslek mensuplarımızdan öğreniyoruz.