VELİLERİMİZE “ TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI “ EĞİTİMİ VERİLDİ .

*VELİLERİMİZE "TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI" EĞİTİMİ VERİLDİ!*

Okul müdürümüz Sayın Ayhan Irmak’ın açılış konuşmasıyla başlayan, devamında ise rehber öğretmenimiz Mahsun Akay tarafından velilerimize yönelik "Teknoloji Bağımlılığı" konulu bir eğitim gerçekleştirildi. Çocukların kendi oluşturduğu sanal dünyası içinde kaybolabileceğine ve sosyal yaşamdan kopabileceğine dikkat çeken okul müdürümüz Ayhan Irmak güvenli ve bilinçli teknoloji kullanımının öneminin altını çizdi. Rehber öğretmenimiz ise ebeveynlere konuyla ilgili eğitici broşürler ve afişler eşliğinde teknoloji bağımlılığının belirtileri, sebepleri, teknolojiyi kullanma biçimleri, bağımlılıktan kurtulmak için yapılması gerekenleri anlatarak dinleyicilerden gelen sorular cevaplanıp iyi dilek ve temennilerle seminer sonlandırıldı.

24-12-2023

Yayın: 24.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 11:54 - Görüntülenme: 104