ANKARA / ALTINDAĞ - Atam İlkokulu

0 (312) 3384280
YILDIZTEPE MAH. 197/4 SK. ATAM İLKOKULU NO 1 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, öğrenmeyi, öğretmeyi ilke edinen, çalışkan, dürüst, yaratıcı ve pozitif düşünce sahibi, öz disipline ve öz güvene sahip bireyler yetiştirerek daha fazla sayıda öğrenciyi yeteneklerine uygun daha üst eğitim kurumlarına yönlendirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, okuyan ve okuduklarını yorumlayan, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
Ulaşım
447 (Sıhiye´den)-446-408 (Kızılay´dan)-450 (AŞTİ´ den kalkıyor) Numaralı Otobüsleri aracılığıyla yapılmaktadır.
Servisi yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yıldıztepe Mah. Doğu Cad 197/4 Sokakta bulunmaktadır. Okulumuzun belli bölgelerinde yapılaşma tamamlanmış, belli bölgelerinde ise kentsel dönüşüm devam etmektedir.
İl Merkezine: 6 Km İlçe Merkezine: 2 Km
Futbol turnuvası,