Ekm

Okulumuzda Uzman Masal Öğreticisi Zülal Avados,öğrencilerimizle çok keyifli bir masal dinletisi gerçekleştirdi.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Milli Mücadele'nin tek elden yönetilmesi ve Anadolu'nun en güvenli yeri olması nedeniyle seçilen, Milli Mücadele'nin kazanılmasında büyük katkısı olan ve TBMM'de yapılan oylama sonucunda başkent ilan edilen Ankara'nın, başkent oluşunun 99.yıl dönümünü kutladık.

Ekm

Okulumuzun Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında deprem ve yangın  tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı.Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yangın ve deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

Deprem ve yangın  tatbikatının başarılı geçmesinin ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere konuşma yapan Okul Müdürümüz Ayhan Irmak , tatbikatın genel amacının olası deprem ve yangınlara  karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tür tatbikatların olası depremler ve yangınlar da can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir "Afet Bilinci" olduğuna dikkat çekti.Ayrıca, deprem ve yangın sırasında ve sonrasın da panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü  , öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum, şeklinde konuştu.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

4/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ FEN BİLİMLERİ DERSİ ETKİNLİKLERİ

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen Planetaryum Uzay Çadırı etkinliğinden kareler..

Eğlenerek öğrenmeye devam.

Haz

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri yıl içinde Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları ürünleri sergiledi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Haz

Okulumuzda geleneksel el sanatlarımızdan olan  çömlek sanatını yaptık.Öğrencilerimiz  minik elleriyle çömlek yapmanın ,eğlenmenin ve öğrenmenin tadını çıkardılar.Başta  Özge Bülbül  öğretmenimize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Düzenlendi.